Korcsmáros Györgyöt siratja Pásztor Erzsi - A két napja elhunyt rendező és a színésznő barátok voltak

Forrás: MTVA -
rendező gyász színész Zsurzs Kati Korcsmáros György Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 26-án, 70. születésnapja előtt pár órával hunyt el a Győri Nemzeti Színház egykori igazgatója, Korcsmáros György színész-rendező. 

A Jászai-díjas, Érdemes Művész halála megrázta Pásztor Erzsit, akivel nemcsak kollégák, de barátok is voltak. A színésznő így emlékezett Korcsmáros Györgyre:

"Végtelenül jó humorú, kedves ember volt, remek rendező és nagyon jó barát. Legutóbb Mohorán találkoztunk, ahová az egész családja elkísérte. Egy fotómontázst kaptam tőle a közös munkáinkról, ami ma is az otthonom éke. Akkor még nem látszott rajta, hogy beteg, sőt, komoly tervei voltak: egy új darab rendezésén gondolkodott, amiben nekem is szerepet szánt. Sajnálatos módon ez már nem következett be" – mesélte Pásztor Erzsi, aki bár szomorú, hogy egy barát idő előtt távozott, súlyos, gyors lefolyású betegségére tekintettel megnyugtatja, hogy nem szenvedett sokat.

Pásztor Erzsi Forrás: MTVA

"Óriási veszteség ez a szakma számára, én pedig nagyon szomorú vagyok, hogy ismét elment egy barátom"mondta a Blikknek a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.