"Az összes álszent bek*phatja" - L.L. Junior így reagált a kritizáló kommentekre

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
puszi kislány L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior a napokban tett közzé egy fotót, amin az látható, hogy szájon puszilja a kislányát. Természetesen nagy felháborodást váltott ki a felvétel, a rapper azonban megvédte magát. 

Több sztár is kiverte már a biztosítékot azzal, hogy olykor szájra adják a puszit gyereküknek: David Beckhamnek is sikerült emiatt nagy felháborodást keltenie, így számítani lehetett arra, hogy L.L. Junior esetében sem marad el a felindultság. Azt, hogy szájra puszit adott gyerekének, sokan nem tartják helyénvalónak, de a rapper megvédte magát, és üzent a kommentelőknek.

L.L. Junior kiverte a biztosítákot Forrás: L.L. Junior/Instagram

"Számomra ez nem megosztó téma. Szanaszét csókolom a kislányom, ahol érem. Szerintem ez tüneményes gesztus, bizonyos korig. Öt-hat éves koráig szerintem rendben van, de nincs erre szabály, majd érzi a lányom. Ha valaki, én biztosan tudom, hogy mennyire rövid az élet, ki kell használni minden pillanatot. Azt üzenem a negatívan kommentelőknek: az összes álszent bek*phatja" - mondta a Borsnak L.L. Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.