Müller Péter: A lelki sebeinket csakis a lelkünk tudja meggyógyítani

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter magazin heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

A lelki sebeinket csakis a lelkünk tudja meggyógyítani. A fizikai bajokat a sebészorvos és belgyógyász is képes, de a lelkieket soha. Azt csakis önmagunk tehetjük meg.

Forrás: Shutterstock

Ez annyira igaz, hogy számos testi bajunkat magunk a lelkünk idézi elő. Ezekre mondjuk, hogy pszichoszomatikus betegségek. Ugyanakkor azt is tapasztaljuk, hogy egy beteg testben is élhet valaki harmonikus lélekkel. Sőt, azt is, hogy az ember gyakran meg tudja gyógyítani önmagát. Ebből az következik, hogy a léleknek magasabb hatalma van, mint a fizikai testnek. Ez az igazság sok nagy sportteljesítmény mögött is ott, amikor elmondják azt, hogy „nem tudom, honnan jött az erőm?!" Természetesen a lélekből.

Müller Péter korábbi írásait itt olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.