Már kapható Kiszel Tünde 2023-as falinaptára: most bele is nézhetsz

Forrás: Kiszel Tünde/Instagram -
Kiszel Tünde naptárkirálynő naptár naptárdíva celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincsen új év a naptárdíva nélkül, márpedig 2023 megállíthatatlanul közeleg. Tudja ezt Kiszel Tünde is, ezért még időben elkészült legújabb falinaptárával, amiből a TikTokon mutatott részleteket. 

Tünde két videót is készített az új naptárról, melyekből rajongói megtudhatják, hol és hogyan juthatnak hozzá a legújabb kalendáriumhoz, illetve egy kis ízelítőt is kaphatnak kedvencük legújabb naptárfotóiból.

@kiszel_tunde Megjelent a 2023-as falinaptáram! Fogadjátok sok szeretettel!❤️ Dedikált naptárrendelés: www.kiszeltunde.hu #kiszeltünde#kiszeltünde2023#naptár#naptárrendelés#fy#foryou♬ eredeti hang - Kiszel Tünde

@kiszel_tunde Egy kis ízelítő a 2023-as Kiszel Tünde falinaptárból! Rendeljétek meg, ha kíváncsiak vagytok a többi képre is! www.kiszeltunde.hu #kiszeltünde#kiszeltünde2023#naptár#naptárrendelés#fy # #fyp#foryou#foryoupage♬ Be My Lover - La Bouche

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.