Bodrogi Enikő szívszorító vallomása: "Úgy érzem, mintha nem lenne családom"

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor válás Bodrogi Enikő szülők sírás Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodrogi Gyula unokája, Bodrogi Enikő nagyon nehezen élte meg, amikor a szülei bejelentették, hogy elválnak.

A X-Faktor fiatal tehetségét sokan támadják, amiért úgy gondolják, hogy csak azért került be a műsor élő show-jába, mivel a nagyapja hazánk egyik legismertebb színésze. Enikőt megérintik a vádaskodások, hiszen elmondta, nem azért van bent a műsorban, mert valaki valakije, hanem azért, mert őt juttatták tovább a nézők.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy 13 éves volt, amikor a szülei elváltak, ez pedig őt is nagyon megviselte, úgy érezte, nincs családja.

"Anyukám kint él Olaszországban a barátjával, én pedig apukámmal és a bátyámmal élek. Anyukám minden hétvégén itthon van az élő show-k miatt, de havonta két hétre mindig hazajön. Mindennap sírtam, rosszul éreztem magam, és nagyon magam alatt voltam. Nem tudtam, hogy hol vagyok" - mondta.

Bodrogi Enikő az X-Faktor 11. évadában Forrás: RTL Klub

"Nem tudom, hogy van-e otthonom, mert úgy érzem, mintha nem lenne családom. Ezt senkinek nem kívánom, mert ez tényleg egy nagyon rossz érzés" - árulta el.

Hozzátette, hogy 15 éves kora óta az édesapjával él, mivel akkor állították őt választás elé - osztotta meg az RTL.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.