Bodrogi Gyula unokája lehet hazánk új sztárja: a színész is elmondta róla a véleményét

X-Faktor Bodrogi Enikő éneklés Bodrogi Gyula unokája Bodrogi Gyula RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt szombaton elrajtolt az X-Faktor legújabb évada. Az első válogatóban nem volt hiány vicces, megható és felemelő pillanatokban sem. Az adás legnagyobb meglepetését az utolsó versenyzők egyike, Bodrogi Enikő szolgáltatta, akinek a vezetékneve nem véletlenül cseng ismerősen.

A fiatal, mindössze 18 éves lány ugyanis a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész, rendező, színházigazgató, érdemes és kiváló művész, Bodrogi Gyula unokája. Nagymamája pedig a szintén Jászai-díjas színésznő, Voith Ági. A tehetségét volt honnan örökölnie.

Bodrogi Enikő lenyűgözte az X-Faktor mentorait, akik négy igennel juttatták tovább a lányt a műsor következő fordulójába, a Táborba. A lány produkciójáról megkérdezték Bodrogi Gyulát is, aki amellett, hogy drukkol unokájának, nagyon félti is őt a hírnévtől.

Bodrogi Enikő Forrás: RTL Klub

"Mindentől féltem őt, természetesen attól is, hogyha ismertté válna, milyen megpróbáltatások elé állítaná a szakma, de ezt előre úgysem lehet tudni, és eszem ágában sincs akadályozni a kisunokám álmait. Én csak abban reménykedem, hogy mind valóra válnak!" – mesélte a Blikknek Bodrogi Gyula.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.