Ufót láthattak Debrecenben: elmondta a véleményét a szakértő

Forrás: Shutterstock -
felvétel UFO Debrecen szakértő földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A debreceni férfi a lépcsőházból lépett ki, amikor meglátott két erősen világító, kör alakú fényt az égen. A fények egy helyben álltak, de mire a vérfi elővette a telefonját, néhány másodperc múlva eltűntek.

Keserű Tamás hétfő este vette észre a világító foltokat az égen. Először azt gondolta, hogy repülő, de utána észrevette, hogy egy helyben állnak. Mire előszedte a telefonját, már csak néhány másodpercig tudta videózni a szokatlan jelenséget.

"Akkor vettem észre a két erősen világító valamit az égen. Az első gondolatot hamar kizártam, amikor észrevettem, hogy nem mozdulnak, stabilan egy helyben álltak repülő magasságban vagy húsz másodpercig. Számba vettem a lehetőségeket: az utcai lámpa túl alacsony, drónnak túl magasan volt. Egyszerűen nem tudtam mire vélni, mindenképpen furcsa valami volt. Mire elővettem a telefont, már csak néhány másodpercig tudtam videózni a fénylő valamiket, mert hirtelen eltűntek. Én egyébként hiszek abban, hogy léteznek rajtunk kívül idegen életformák. Na persze nem kis zöld emberekre gondolok..." - mondta Tamás a Borsnak.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A lap megmutatta a videót a Magyar UFO akták c. könyv szerzőjének, aki el is mondta a véleményét:

"Ez nagyon rövid felvétel ahhoz, hogy túl sok minden kiderülhetne belőle" – kezdte Miskolczi László. "2022-ben ez már édeskevés. Szürke háttér előtt két fénypöttyről nem vonnék le következtetést, mert ez bármi lehet. Az eltűnésük is túl hirtelen. Azzal a körítéssel, hogy az illető kilépett a kapun és ezt meglátta, a sztori érdekes, de mást nem lehet vele kezdeni. Lehet egy átverés, hogy valaki lekapcsolta a lámpát egy plexi üveg előtt. Háttér nélkül azt sem lehet megmondani, hogy ez valójában milyen magasan van. Egészen más lenne a helyzet, ha a talajtól látnánk egy zoomolást."

A rejtélyes fényekről készült felvételt ide kattintva lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.