A reptéren ki akarták fosztani Schumacher Vandát, aki egyedül járta be a világ legveszélyesebb városát

Forrás: RTLKLUB -
Kolumbia Bogotá schumacher vanda Celeb vagyok, ments ki innen! bőrönd reptér repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schumacher Vanda nem egy félős kislány, egyedül utazgat Kolumbiában, hogy megnézze magának a világ egyik legveszélyesebbnek mondott városát, Bogotát. 

Schumacher Vanda a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása után úgy döntött, Kolumbiában marad, hogy megnézze Bogotát. Még az sem ijesztette meg, hogy a világ egyike legveszélyesebb városainak egyikéről van szó. A bogotái "kiruccanásáról" Instán számolt be.

Celeb vagyok, ments ki innen! Schumacher Vanda Forrás: RTLKLUB

„Azért elég király, hogy a sok para, riogatás és rémhírek után mégis úgy döntöttem, bemegyek a városba, és annak ellenére, hogy a bulizás végül kimaradt, csak beadtam a bogotai trippet. Nem aludtam valami jól. Habár tudtam, hogy a szállodában biztonságban vagyok, mégis ráparáztam, hogy egyedül vagyok Dél-Amerikában"- írja posztjában, hozzátéve, hogy kb. annyira beszél spanyolul, mint a kolumbiaiak magyarul, így aztán segítséget sem nagyon tudna kérni, ha baj érné..

Végül nem akadt problémája a helyiekkel és mással sem, utólag nagyon boldog, hogy a műsor forgatása után volt olyan bátor, hogy ne azonnal fusson haza.

„Nyilván felelőtlenül döntéseket hozni nem kell, de az is biztos, hogy az elején jobban ráparáztam a dolgokra, mint kellett volna. Tényleg nagyon jó, hogy sikerült eljutnom ide, és nem úgy kell hazamennem Columbiából, hogy a táborunkon kívül semmit sem láttam" – írta az Instagram-bejegyzésében.

Később a reptérről is bejelentkezett, Instagram storyban mesélte el, hogyan próbálták a reptéren meglopni.

"Kinek a bőröndjét próbálták meg feltörni úgy, hogy a lakatot megpróbálták róla letörni? Persze, hogy az enyémet. (...) Kapjátok be..." – hallható Vanda storyjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.