Felbukkant Kökény Dani édesanyja: így reagált a hírre a fiatal tehetség

Forrás: Tv2 -
édesanya Kökény Dani Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Dani nem ismerte az édesapját, anyja pedig Svájcba költözött, mikor a fiú csupán egyéves volt. A rég nem látott asszony most újra jelentkezett az énekes nagyszüleinél, akik a kezdetektől fogva odaadóan nevelték Danit.

Sokan bíztak benne, Dani édesanyja felbukkan majd és felkeresi a fiát, ami szerencsére így is lett. A Bors információi szerint a tehetséges fiú anyukája üzent a családnak.

"Mióta elkezdődött a Sztárban sztár leszek! folyton abban reménykedtem, hogy talán felveszi velünk a kapcsolatot a lányom. És így is történt, írt nekem egy üzenetet, aminek nagyon örültem. Hiszen mindegy, mi történt a múltban, mindentől függetlenül én a lányomat is szeretem"

– árulta el Dani nagymamája.

Felbukkant Kökény Dani édesanyja: így reagált a hírre a fiatal tehetség Forrás: Tv2

A 17 éves fiú azonban félve beszél az érzéseiről és még nem áll készen arra, hogy édesanyjával találkozzon.

"Nehéz beszélnem az érzéseimről. Nem is szeretnék mondani erről a témáról egyelőre semmit, magam sem tudom, mit gondoljak. Az biztos, hogy nagyon felkavarna érzelmileg, ha édesanyám kapcsolatba szeretne velem lépni. Most száz százalékig a műsorra akarok koncentrálni és kihozni a legtöbbet magamból"

– mondta Dani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.