A Nagy Ő egyik jelöltje szerint megbocsátható, ha egy férfi véletlenül beleszalad a szexbe

Nagy Ő (tévéműsor) Nagy Ő Árpa Attila hűtlenség A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő jelöltjei idén Árpa Attiláért küzdenek. A hölgyek között kisebb vita alakult ki a hűtlenségről és arról, hogy pontosan mi számít annak.

Lékai-Kiss Ramóna meglátogatta A Nagy Ő jelöltjeit, és többek között arról beszélgetett a hölgyekkel a villában, mi számít megcsalásnak.

A hölgyek ebben a kérdésben sem igazán értettek egyet: Zsuzsa úgy gondolja, hogy a fizikai kapcsolat számít megcsalásnak, Bogi viszont rögtön rávágta, hogy ő ezzel nem ért egyet, számára, ha az a férfi, aki vele van, nem rá gondol, sokkal fájdalmasabb, mint egy egyéjszakás kaland, ami nem jelent számára semmit.

"Én teljesen egyetértek Bogival, nekem is inkább megbocsátható, hogy véletlenül beleszaladtam a szexbe, mint az, hogy érzelmileg már máshol van"

-mondta Metta.

Fruzsi nem értette ezt az érvelést, és azt, hogy lehet beleszaladni a szexbe, hiszen ez akkor történik meg, ha mindkét fél akarja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.