A Nagy Ő: kiborult az egyik versenyző Árpa Attila kritikájától

kritika TV2 Árpa Attila A Nagy Ő Blanche (A Nagy Ő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blanche először azt mondta, nem fog megsértődni, majd sírva mondta el, mennyire megbántotta Attila.

A Nagy Ő szerdai adásában több versenyző hölgy is elsírta magát. Az egyik Blanche volt, akinek Árpa Attila őszintén elmondta: sokszor úgy tűnik neki, mintha a lány megjátszaná magát.

"Azt érzem, hogy sokszor mintha azt mondanád, amit hallani akarok. Megharagszol rám, ha tényleg őszinte vagyok most? Nem akarlak megbántani, de nekem néha egy picit úgy tűnik, mintha a viselkedésed mű lenne" - mondta Blanche-nak Attila. Hozzátette, a lány nagyon harciassá válik a többi lány jelenlétében.

Blanche a beszélgetésük után azt mondta a kameráknak, hogy mélyen megbántódott.

"Mélyen megbántódtam, mert az az érzés fogott el, hogy nem tudok megnyílni úgy, ahogy szeretnék. Rengeteg olyan érzés halmozódott fel bennem, hogy hoppá, Blanche, hát mutasd már meg az igazi, őszinte énedet, és merj már kitárulkozni!" - mondta a lány. A többiekhez való hozzáállását könnyek között azzal magyarázta, hogy megkeményítette az élet; már elveszítette azt az embert, akit igazán szeretett. Túl van egy csomó csalódáson, becsapták, elhagyták, megcsalták, sokszor kerül kiszolgáltatott helyzetbe.

Árpa végül az első rózsaceremónián bizalmat szavazott neki, Blanche kapta az utolsó rózsát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.