Puskás Peti megmutatta, milyen lesz idén a ValóVilág villa

Forrás: RTL Klub -
valóvilág Puskás Peti valóvilág villa valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap veszi kezdetét a ValóVilág 11. évada. A műsor egyik házigazdája, Puskás Peti megmutatta a luxus börtönt, ami amellett, hogy színes, most még nagyon csendes.

Ahogy azt már megszokhattuk, a ValóVilág villája évről évre megújul. Idén sincs ez másképp, a 11. széria villalakói egy igen színes luxusbörtönt vehetnek birtokba vasárnap. Puskás Peti a Fókusz kameráinak mutatta meg az idei designt, ami bár gyönyörű, nagyon furcsa lakók nélkül. De már nem kell sokat aludni, hogy élettel teljen meg a villa...

Gyakorlatilag egy színkavalkád az egész, de hát ilyen a ValóVilág, hogy rögtön arcba vág a valóság

- mondta Puskás, aki idegenvezetőként mutatta be a villa egyes területeit.

Újdonság, hogy van egy labdákkal teli játszósarok is a jakuzzi mellett, Peti szerint ez lesz az első, amit a beköltözéskor szétszednek a versenyzők.

Forrás: RTL Klub

A villának egyetlen olyan négyzetcentimétere sincs, amit ne lehetne látni a nap 24 órájában. Sőt, akik nagyon kíváncsiak a szereplők mindennapjaira, idén streamen is nyomon követhetik a villalakók életét. A BelevalóVilágot idén Schumacher Vanda és Kamarás Norbi vezetik majd, ami azért is érdekes, mert bár kevesen tudják, Norbi 12 évvel ezelőtt jelentkezett a valóságshow-ba, de helyettük akkor Béci és Gigi költöztek be a villába.

A Beköltöző Show november 20-án 21:00 órakor, összefoglaló minden este 22:00 órakor, BeleValóVilág 23:00 órától látható majd az RTL KETTŐN!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.