Bari Lacit ostromolják a nők, ő azonban égi áldásként tekint a párkapcsolatára

Forrás: Tv2 -
HOT! magazin párkapcsolat Bari Laci Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barli Laci a HOT! magazinnak mesélt párkapcsolatáról. Azt is elárulta, hogy barátnője mennyire féltékeny. 

Tömérdek levelet kap manapság Bari Laci, és amíg bírja szuflával és idővel, mindenkinek egyenként válaszol.

Bari Laci rengeteg rajongói levelet kap Forrás: Tv2

"A női rajongók levelei vannak túlsúlyban, de én ezt a helyén tudom kezelni. A barátnőmmel erről nem is esik szó, hiszen tudja, hogy egy fellépő művész élete mivel jár. Emellett ennek a káros oldalát kizárom az életemből. Persze az egészséges féltékenység jelen van, de ez szerintem kell is. Akit nem érdekel a párja, szinte elengedi, az nem is szereti igazán. Mi jól működünk e téren is. A kapcsolatunk komoly, égi áldásként tekintünk rá, hálásak vagyunk Istennek azért, hogy egymásra találhattunk. Nagyon szeretjük egymást, de mivel még fiatalok vagyunk, így a házasság csak a távolabbi terveinkben szerepel. Nem akarunk sietni, ráérünk, mindennek a maga útján kell mennie és a maga idejében beteljesülnie" – árulta el a fiatal énekes.

A Lacival készült teljes interjút a szerdán megjelenő HOT! magazinban olvashatod. Keresd az újságárusoknál vagy a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.