Görög Zita továbbra sem bánja, hogy kiosztotta Vadon Janit

Forrás: Polyak Attila -
Görög Zita kritika vélemény Celeb vagyok, ments ki innen! Vadon Jani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita egyáltalán nem bánja, hogy megmondta a véleményét Vadon Janiról, amikor a műsorvezető a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik élő adásában sokak szerint botrányosan megalázott egy kolumbiai kisfiút.

Az ominózus jelenet sokakban hatalmas felháborodást keltett, többek között Görög Zita is elítélte Jani és Sebestyén Balázs viselkedését.

A modell nemrég az Instagram-oldalán tartott kérdezz-feleleket, amikor valaki megkérdezte tőle, hogy megbánta-e, hogy elmondta a véleményét.

Görög Zita Story Gála 2019 Forrás: Polyak Attila

"Cseppet sem. És nem volt eltúlzott. Teljesen objektívan szemléltem egy szituációt, ami nem volt fair egy kiszolgáltatott gyermekkel szemben, és örülök, hogy ennek kapcsán elindult az emberek között a kommunikáció. Talán majd egyszer mindenki rájön, hogy ilyet nem lehet tenni. Akinek pedig nincs ebben önmagától felismerése, úgyis rádöbbenti az élet" – mondta el a véleményét a háromgyermekes édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.