Farm VIP - Megvan a sárga csapat fekete báránya: "Nekem egy kicsit kívülállónak tűnik"

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Görgényi Fruzsina TV2 Farm VIP Visváder Tamás Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még csak az első két adáson vagyunk túl, úgy tűnik, hogy a Farm VIP-ban máris kezdenek kialakulni a viszonyrendszerek, és a szerdai adásból az is kiderül, hogy eddig kinek sikerült a legkevésbé beilleszkednie a sárga csapatba.

A pirosakkal ellentétben úgy tűnik, hogy a sárgáknál egyelőre idilli a hangulat, mégis van egy szereplő, aki némileg kilóg az egységből.

Görgényi Fruzsi ezerrel pörög a feladatok során, úgy érzi, hogy teljes értékű tagja a csapatnak, a csapattársai azonban erről teljesen máshogy vélekednek. Úgy gondolják, hogy a fiatal lánynak még nem igazán sikerült felzárkóznia a többiekhez.

Farm VIP - Megvan az idei évad fekete báránya: "Nekem egy kicsit kívülállónak tűnik" Forrás: TV2 Sajtószoba

"Fruzsiért egy kicsit aggódom, hogy meglesz-e az a csapatösszhang, mert nekem egy kicsit kívülállónak tűnik" - fogalmazta meg Visváder Tomi, majd Csuti is elmondta a véleményét Fruzsiról.

"Fruzsi próbálkozik, de egy picit olyan érzése van az embernek, hogy „too much" - magyarázta a kétgyermekes apuka.

A ma esti adásból kiderül, hogy melyik csapat nyeri a termelési versenyt, és így kikre vár majd a csütörtöki Farmgyűlés. Farm VIP 19:50-től a TV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.