Máris elszabadultak az indulatok a Farm VIP-ben: "Dalma kinyitotta a viszály szelencéjét..."

Forrás: TV2 -
Smaltig Dalma TV2 Farm VIP veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az első adásban veszekedtek a játékosok, pedig még meg sem kapták az első termelési feladatot.

A pirosak megnyerték a lakóhelyért folytatott küzdelmet, így ők költözhettek be a parasztházba. Már az első napon komoly széthúzás indult a csapaton belül – Smaltig Dalma és Szorcsik Viki külön klikket alkotva, több csapattársukkal is vitába keveredett. A győzelem ellenére Dalma kritizálta, hogy a játék második fordulóját elvesztették a pirosak, azt, amikor Norbi és Miki futottak a csapatért. Szarvas Andi megvédte a fiúkat és hangot adott a saját igazának, ám Dalmának és Vikinek ez nem tetszett. Később Nyertes Zsuzsát is megbántotta a két lány. A történtekről a fiúknak sincsenek jó véleménnyel.

Smaltig Dalma kinyitotta a viszály szelencéjét Forrás: TV2

„Amikor Dalma kinyitotta a viszály szelencéjét, az derült égből villámcsapás volt számomra. Mindezt az első napon, egy győzelem után. Őt rendbe kell szedni" - mondta Vajtó Lajos.

Dudás Miki Norbikának mondta el a véleményét:
„Észrevetted, hogy ezt a mai játékot mennyire próbálják boncolgatni? Főleg Dalma meg Viki. Annyira tudtam, így legyen ötösöm a lottón, ha hibázunk véletlenül, akkor azt le nem mossuk magunkról. Az a szerencse, hogy megnyertük az egészet, mert különben kapnánk az ívet, hogy miattunk vagyunk a pajtában. Ők ilyenek, két elég erős egyéniség ez a csaj, nem is akarok velük vitába szállni. Próbáltam felkészülni arra, hogy itt azért nem csak fizikálisan lesz megterhelő ez a farmélet. Hanem itt idővel mindenkiből kijön a valódi énje. Van egy kis félelmem attól, hogy mi lesz itt hosszú távon."

Az ellentétek azonban csak fokozódtak a hét további részében. Kérdés, hogy milyen hatással lesz ez a kedden induló első termelési feladat végeredményére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.