Berki Krisztián édesapja vagyon Berki Mazsi Berki Krisztián édesanyja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is írtunk korábban, Berki Krisztán valószínűleg hatalmas adósságot hagyott maga után. Mazsi és Berki édesapja kezdte el rendezni az ügyeket, sajtóértesülések szerint pedig ez sikerült is.

A Blikk úgy tudja, hogy Berki Krisztián az édesapjánál tartotta a vagyona egy részét, ebből rendezték a celeb adósságait. Krisztián édesapja és felesége, Mazsi felkereste a hitelezőket, hogy tárgyaljanak velük.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia tv2


"Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda. Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett" - mondta a lapnak Berki Krisztián édesanyja. Az asszony azt is elárulta, hogy egyetlen adósság marad, egy bank felé, azt a hitelt Berki és Mazsi közösen vették fel. Ezt az özvegynek kell törlesztenie a jövőben.

"Amikor felvették a hitelt, Krisztián édesapja lett a kezes. A tragédia után azonban a volt férjem az ügyvédje segítségével elintézte, hogy kiírják a tartozásból, így ehhez már semmi köze. Most már Mazsin múlik, miként rendezi a tartozást" - mondta Júlia asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.