Árpa Attila komoly pénzt harcolt ki az RTL Klub egykori vezérigazgatójától a hallgatásáért cserébe

távozás Árpa Attila Dirk Gerkens RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila még 2003-ban távozott az RTL Klubtól, ahol fontos vezetői pozícióban dolgozott. A színész-rendező most ennyi év elteltével elárulta, miért és hogyan távozott a csatornától.

Árpa egykor az RTL Klub kreatív igazgatója és a ValóVilág produkciós igazgatója volt, az elmúlt hetekben viszont a TV2 csatornáján láthatták a nézők, ugyanis a macsó A Nagy Ő című műsorban kereste a szerelmet.

Árpa most Fiala János Keljfel Jancsi! című YouTube-műsorában vendégeskedett, és elmesélte, hogyan érte el az RTL Klubtól való távozásakor, hogy a médiavállalat akkori vezérigazgatója, Dirk Gerkens több lelépési pénzt fizessen neki - szúrta ki a Média1.

Elmondta, hogy abban az időben, amikor a csatorna meg akart szabadulni tőle, kiharcolta, hogy több lelépési pénzt kapjon. Ezt úgy érte el, hogy letett Dirk elé egy könyvet, ami tele volt a csatornára nézve kínos részletekkel. Mivel az akkori vezérigazgató meg akarta akadályozni, hogy a könyv nyilvánosságra kerüljön, hajlandó volt jóval nagyobb összeget is kifizetni Árpának.

Végül a megegyezés értelmében Árpa Attila olyan változatott adott ki a könyvéből, ami nem tartalmazta a szaftos, RTL-t lejárató részeket. A végkielégítés nagyságáról a színész-rendező azt mondta, hogy az összegből az egyik filmje költségvetésének több mint kétharmada kijött. Végül tehát Attila határozott fellépésének köszönhetően jó kompromisszum született.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.