Janza Katának új párja van - a színésznő jobban pörög, mint valaha

Forrás: Budapest Eye -
boldogság karácsony párkapcsolat Janza Kata család kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezerrel pörög Janza Kata, tele van energiával, huszonévesek megirigyelhetnék azt a lendületet, amivel éli az életét. Gyermekei is alig tudják követni a tempót, amit édesanyjuk diktál. 

Samu és Janka, Kata gyermekei próbálják tartani a lépést, és részt venni az ünnepi készülődésben is, ám nemcsak ők segítik a színésznőt, hanem új párja is.

Janza Kata Forrás: Budapest Eye

Sokat róla ugyan nem árult el Janza Kata, de annyit azért elmondotta a Reggeli műsorvezetőinek és így a nézőinek is, hogy most még friss a kapcsolat, de amikor már bátran beszél a párkapcsolatáról, mindenkit beavat a részletekbe. Anniyt azért elmondott, megköszönve a közönség és a nézők állandó szeretetét, hogy nagyon boldog és "jó arra ébredni minden reggel, hogy az ember jól van".

A színésznő azt is elmondta, hogy nemcsak karácsonykor, de akkor is ott ülnek a kanapéján a gyermekei apukái is, és ő olyankor a legboldogabb, amikor együtt van az egész mozaikcsalád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.