Újra rátalálhatott a szerelem Janza Katára

Forrás: operett.hu -
fogyás párkapcsolat Janza Kata szerelem magánélet ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata szinte teljesen megváltozott. A szakítás óta megszabadult a plusz kilóktól, bátrabb és magabiztosabb lett a színpadon és úgy tűnik, a magánélete is újra sínre került.

Az Operettszínház színésznője, Janza Kata és Pesák Ádám idén áprilisban jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk. Kettejük viszonya nem alakult zökkenőmentesen, ugyanis korábban már olvashattunk a szakításukról, de akkor sikerült rendezniük a nézeteltéréseket. Most viszont végleges a válás, sőt egyes hírek szerint Ádám már tavaly karácsonykor elköltözött Katától.

Forrás: operett.hu

A színésznőnek sikerült talpra állnia, sőt jobb formában van, mint egykoron. Megszabadult a súlyfeleslegtől, emiatt pedig nemcsak bátrabban lép a közönség elé, de jobban is bírja szuflával. A Blikk úgy tudja, Kata életében ismét fontos szerephez jut a szerelem, ám ezt egyelőre nem akarta sem megerősíteni, sem cáfolni.

– mesélte a lapnak Janza Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.