Barbee szülése nem volt komplikációmentes: 18 órás vajúdás után császározták az énekesnőt

https://www.instagram.com/barbeemusic/ -
szoptatás császármetszés Bata Adrienn szülés apás szülés anyatej alváshiány Barbee komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apás szülése volt Bata Adriennek, aki 36 órán át volt ébren, mielőtt megszületett a kislánya. A párja nagy segítség volt számára, de ennek ellenére sem volt az első szülése jó élmény. 

Három hétre volt szüksége Barbeenak a császármetszés után a felépüléshez. Kislány, Zoé kizárólag anyatejet kap, így az énekesnő nem mondhatja el magáról, hogy nagyon kipihent lenne, de imádja kislányát, ahogy a férje is.

Barbee először aggódott, hogy párja esetleg rosszul viseli majd a szülést, de nem így lett, sőt, apa és lánya között hatalmas az imádat.

Barbee https://www.instagram.com/barbeemusic/

Az első közös karácsony szentestéjét hármasban tölti apa, anya és a kis Zoé, de az ünnep többi napján lesznek látogatóik.

"Próbáljuk még azért elszeparálni. De nyilván a nagyszülőknek nem lehet mondani, hogy nem jöhetnek, mert mindenki kis unokáját szeretné látni, úgyhogy azt beszéltük meg, hogy egyszerre 2-3 ember legyen csak itt, és akkor majd kisebb etapokban fognak minket meglátogatni a rokonok, nagyszülők" - mondta el az RTL Reggeliben online Bata Adrienn.

Zoé november 20-án született, így karácsonykor alig 1 hónapos lesz Barbee kislánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.