Zentai-Bata Adrienn, művésznevén Barbee november 20-án adott életet kislányának, Zoénak. Bár nem volt könnyű szülés, párja végig mellette volt és támogatta őt.

Az énekesnő, aki nemrég költözött be férjével új lakásukba, elárulta a Borsnak, hogy 18 órát vajúdott, és végül császármetszéssel hozta világra gyermekét.

Nagyon nehéz volt, még lelkileg furcsán érint erről beszélni. De miatta megérte és biztos vagyok benne, majd idővel megszépül ez az emlék.A párom bent volt velem, lelkileg támogatott és végig segített, nem tudom, hogy csináltam volna végig nélküle. Azt tudom mondani tanácsként: aki hezitál ebben a döntésben, döntsön az apás szülés mellett" – mondta Barbee, aki valósággal szerelembe esett, mikor végre a karjaiban tarthatta a kis Zoét.

Első látásra szerelem volt a kislányom. Egyelőre próbálunk összeszokni. Leírhatatlan érzés nekem, hogy már velünk van. Amikor az anyukák erről beszéltek, eddig a pillanatig nem tudtam elképzelni, milyen érzéseket tud kiváltani egy ilyen pici baba belőlem, de most már tudom – mondta mosolyogva az édesanya.