Pál Dénes elárulta, hogy viselkedik apukaszerepben

karácsony Pál Dénes gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony közeledtével sok szülő egyszerűen nem bír gyermekével – szerencsére a bársonyos hangú énekes nem tartozik közéjük.

Dénesék jelenleg sok más családhoz hasonlóan gőzerővel készülnek a karácsonyra, ezen a héten már csak azzal foglalkoznak, hogy kellőképpen ráhangolódjanak a szentestére és az azt követő napokra.

A híresség arról is mesélt a Borsnak, hogy szülőként milyen eszközöket vet be annak érdekében, hogy a nagy ünnepi hajrában is megmaradjon a családi béke.

Pál Dénes Fotó: Polyák Attila - Origo

A Jézuska és a Télapó ilyenkor jó fegyver a nevelésben, hiszen ők mindent látnak. Henivel, a feleségemmel váltogatjuk a szerepeket, hogy éppen ki a szigorúbb és ki az elnézőbb. Panna tökéletesen rá is érez, hogy kinél van éppen több esélye" – árulta el nevetve az énekes, aki idén nyáron, kilenc év után vette feleségül szerelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.