Schobert Norbi őszintén vallott: meg sem fordult a fejében, hogy megfelezze nyereményét Smaltig Dalmával

Forrás: TV2 -
Smaltig Dalma nyeremény Farm VIP Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi idősebbik fia szinte lehetetlen helyzetből indulva nyerte meg a Farm VIP idei évadát Smaltig Dalmával szemben. Mivel a helyzet megoldhatatlannak tűnt, elindultak az összeesküvés-elméletek, hogy Norbika több ponton is csalt, és ezért tudta megnyerni a játékot. A Story magazinnak elmondta: nem érdekli, hogy a verseny miatt egyre több az irigye.

Bevallotta, eleinte zavarta a sok negatív komment, de hamar megtanulta kezelni ezeket, így ma már nem érintik meg a gonoszkodó reagálások. Rájött arra, hogy hiába teljesít jól, hiába tesz meg akármit, akkor is lesznek olyan emberek, akiknek a szemében célponttá válik. Emellett tudja, hogy tiszta játékot játszott végig, és nincs miért magyarázkodnia.

A magazinnak elmondta, hogy a kommentelők közül többen azt írták, hogy a helyében megfelezték volna a nyereményt a 2. helyen végzett Smaltig Dalmával, de ő ezzel nem ért egyet.

ifj. Schobert Norbi a Farm VIP-ben Forrás: TV2

"Őszintén szólva nekem ez meg sem fordult a fejemben. Nem is értem, hogy miért kéne bárkivel is osztoznom a pénznyereményen?"

– jelentette ki Schobert Norbika, aki a pénz egy részét a tanulmányaira szeretné fordítani, a többit pedig befektetni. Nagy álma az, hogy egyszer saját éttermet nyisson.

"Egy amerikai stílusú kis falatozóra gondoltam, ami éjjel-nappal nyitva tart, szól a rock and roll, és bőrfotelekben üldögélnek az emberek. Pizzáznak, hamburgereznek, sőt még oldalas is lenne" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.