Döbbenet! Taylor Swift cicája több mint 36 milliárd forintot ér

Taylor Swift cica macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sokszoros Grammy-díjas énekesnő nem csinál titkot abból, hogy imádja négylábú barátait. Kedvenc cicusa a közösségimédia-elemzők szerint már több mint 36 milliárd forintnak megfelelő összeget kalapozott össze készséges gazdijának és nyilvános megjelenéseinek köszönhetően.

A szürkésfehér skót lógófülű macska, aki Olivia Benson névre hallgat, Taylor egyik kedvenc sorozatkaraktere után kapta a nevét. Az énekesnő ugyanis nagyon tiszteli a Mariska Hargitay által alakított nyomozót az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály című sorozatban.

A kétségkívül gyönyörű, jól táplált állat a sztár több klipjében is feltűnt: szerepelt a Blank Space és a Me! című számokhoz készített videókban, valamint több reklámban is, köztük egy népszerű diétás üdítőital hirdetésében 2014-ben – írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.