Anna Kendrick és exe szakításuk előtt embriókat fagyasztatott le

Forrás: AFP/Anthony Harvey -
színésznő embrió családalapítás Tökéletes hang párterápia Anna Kendrick énekesnő szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pitch Perfect (A tökéetes hang) filmek sztárja egy podcastban mesélt arról, hogy volt élettársával családot akartak alapítani, ezért embriókat fagyasztattak le, ám végül a 6 éves kapcsolat vége a színésznő akarata ellenére szakítás lett.

Kendrick a műsorban elmesélte, hogy egy darabig minden rendben volt a kapcsolatukkal, össze akartak házasodni, ezért is fagyasztattak le közös embriókat, de egy idő után úgy érezte, hogy egy idegennel él együtt, amit testvérének is elmesélt.

Anna Kendrick Forrás: AFP/Anthony Harvey

A 37 éves színésznő többször is megpróbálta megbeszélni a dolgot akkori élettársával - akinek nevét nem kívánta elárulni -, de a férfi minden alkalomal kiabált vele, így a beszélgetések vége az lett, hogy a színésznő rendszerint zokogott.

Végül exe előállt a farbával: bevallotta, hogy egy másik nőbe szerelmes. Megpróbálkoztak a párterápiával is, de nem jártak sikerrel, a kapcsolat vége szakítás lett.

"A szakítás azt erősítette bennem, hogy lehetetlen alak vagyok, akivel nem lehet együttélni, és örülhetek, hogy ő eddig elvilselt" - mesélte Anna Kendrick a podcastban, hozzátéve, hogy a kapcsolat felbomlása után terápiára járt, s ma már egyedül is jól érzi magát - írja a PageSix.

Hogy az embrióknak mi lesz/lett a sorsa, arról a színésznő nem beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.