Ifjabb Schobert Norbinak kevés barátja van, de nem is bánja

Forrás: TV2 -
nyertes Rubint Réka barát iskola hiányzás Farm VIP Schobert Norbert Schobert Norbika edzés közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm VIP győztese, a Schobert család középső gyermeke, ifjabb Schobert Norbi inkább haverokban bővelkedik, mint barátokban, de ez nem is csoda: Rubint Réka nagyobbik fiának határozott elképzelése van arról, hogy milyen is egy igazi barát. 

Norbi 24 óráig látható Instagram-storyban válaszolt követői kérdéseire, akikben az is felmerült, vajon a fiatal celebnek mit jelent a barátság.

ifj. Schobert Norbi, Farm VIP Forrás: TV2

A kérdésre válaszolva Norbi azt írta: "Szerintem azt az embert hívhatjuk már barátnak, aki a számodra nehéz időszakokban is felkeres, ott van melletted. Vagy például bármikor, amikor felhívod, ugyanúgy folytatjátok a beszélgetést, ahol régen abbahagytátok, és tudod, ha bármi van, neki elmondhatsz bármit és mindig ott lesz! Ugyanígy fordítva!" - hozztéve hogy nincs sok barátja, inkább haverból van neki több.

Emellett a 150 ezer követővel bíró srác a kérdésere válaszolva azt is elmondta, hogy a suliból keveset hiányzik és 20 kilóval edz bicepszre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.