"Borzalmasan" - barátnője így viseli Valkusz Milán ismertségét

Forrás: Valkusz Milán/Instagram -
Valmar barátnő ismertség szerelem Valkusz Milán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkusz Milán arról vallott, a barátnője mennyire viseli nehezen az ismertségével járó őrületet.

A VALMAR duo tagja, Valkusz Milán Palik Lászlóéknak vallott arról, hogy ő és barátnője hogyan dolgozzák fel a hirtelen jött ismertséget. "Sok árnyoldala van, és nekünk nagyon hamar eljöttek az árnyoldalak. Erre senki nem tud felkészülni, maximum akklimatizálódni próbál" - mondta Milán.

"Hamarabb elértük azt az ingerküszöböt, amitől besokallhatsz. Fel kell venni az álarcot, hogy nem vagy mindig boldog, nem tudsz mindig úgy festeni, ahogy elvárja az a rajongó. Én szeretnék mindenkinek eleget tenni, de nem mindig tudok, a lelkivilág véges. Túl sok embernek kell eleget tenni, ebbe a legnehezebb beleszokni talán" - idézi a Blikk az énekest, aki arról is beszélt, a barátnője hogyan viseli ezt a helyzetet.

Valkusz Milán barátnője nehezen viseli szerelme népszerűségét Forrás: Valkusz Milán/Instagram

"Borzalmasan. Nem is várható el, hogy ebbe könnyen beleszokjon az ember. Túl sok impulzus – hogyan fogalmazzak, hogy ne hangozzon csúnyán –, egy érzékeny, virág lelkű nőnek nagyon nehéz ezt megszokni. A féltékenységet eldobni, mindenféle dolgot eldobni, hogy ne óvjon túl, ne tiltson túl, hogy ne legyen toxikus. Nem azért mondom, hogy rágalmazzam, de sajnos ezt egy másik dimenzióban tudom elképzelni, hogy valaki azt mondja feketén-fehéren, hogy semmi baj nincs ezzel az élettel. Volt barátnőm a befutott élet előtt is, ott azért ez nem így volt. Változott a világom, a környezetem, sokkal impulzívabb lett az életem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.