Rubint Réka: „Olyan időszakon vagyok túl, ami önmagában megér egy könyvet”

búcsú Rubint Réka 2022 évösszegző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka nem tagadja, hogy számára sok nehézséget tartogatott a 2022-es év, és cseppet sem bánja, hogy véget ért ez a fordulatokkal teli esztendő.

Rubint Réka a Mokkában összegezte a 2022-es évet. A fitneszlady egy pillanatig sem tagadta, hogy a tavalyi év számára is rengeteg nehézséget és fordulatot tartogatott, és bár mindig pozitívan tekint a jövőbe, voltak olyan történések, amik alaposan próbára tették.

Réka elmesélte, hogy a 2023-as évet egy újjászületés-táborban kezdte. A programban részt vevők sorban álltak egymás mögött egy medencében, majd a lábukkal egy alagutat alakítottak ki, így mindenkinek lehetősége volt megélni az újjászületést, a szülőcsatornán való átküzdés élményét.

"Volt olyan a táborban, akinek annyira rossz élmény volt a születése: rá volt csavarodva a köldökzsinór a nyakára, emiatt le sem mert bukni a víz alá, és maga a fogantatás, a magzati élet, az, hogy eldöntöd, hogy meg akarsz születni, vagy sem, maga a születés élménye az egész életünket meghatározza..."

-mesélte Réka.

A fitneszguru arról is beszélt, hogy a 2022-es év vége számára nagyon nehéz volt.

- tette hozzá Réka, akinek a sok rossz dolog feldolgozásában nagyon sokat segített a légzésterápia.

Bár a háromgyermekes édesanya nagyon sejtelmesen beszélt, azt mondta, később mindenre fény derül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.