Rubint Réka máig képtelen elfogadni, hogy a szülei már nem élnek

Forrás: Rubint Réka, Instagram -
halál Rubint Réka gyász Schobert Norbi Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már eltelt néhány év azóta, hogy Rubint Réka szülei elhunytak: a fitneszlady szívszaggató sorokkal emlékezett meg róluk közösségi oldalán.

Rubint Rékának a családja a mindene. Imád édesanya lenni, és nagyon büszke gyermekeire: Larára, Norbikára és Zalánra. Az elmúlt években sok nehézséggel kellett megküzdenie Rékának, édesapját 2019-ben, hosszas betegeskedés után veszítette el, édesanyja pedig 2021 márciusában, váratlanul távozott az élők sorából. Az ő halálát feltehetően a koronavírus miatt kialakult szövődmény okozta.

Az aerobikedző azóta sem tudta teljesen feldolgozni szülei elvesztését, legfrissebb Instagram-bejegyzésében szívszorító gondolatokat fogalmazott meg.

„Amikor elveszítettem a Szüleimet, tátongó érzelmi űr és egy fájdalmas tehetetlenség gyűrt az uralma alá... Próbáltam elfogadni azt, ami történt, de sokáig mégsem tudtam. Már nincs reggeli telefon, 'Mizu Anya? Hogy vagy Édes?'... de a számuk még mindig ott van a telefonomban, mert képtelen vagyok kitörölni, és talán a mai napig sem tudom elfogadni, hogy már nincsenek itt... S közben az idő, a jelek és a történések bebizonyítják, hogy mindig velem vannak és vigyáznak rám"

írta a megható sorokat. A teljes poszt ide kattintva olvasható el.

Forrás: Rubint Réka, Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.