Őszintén vallott szerelmi életéről Stana Alexandra volt férje, Köcse György

Forrás: TV2 -
Köcse György válás Dancing with the Stars Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stana Alexandrát és Köcse Györgyöt a Dancing with the Stars műsornak köszönhetően ismerhette meg egy ország. A táncosok évek óta egy párt alkottak, két éve nyáron örök hűséget is fogadtak egymásnak. Ám alig néhány hónappal később bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább. Mára pedig már a váláson is túl vannak. Köcse György elárulta, hányadán áll most a szerelemmel.

Köcse György a napokban tért vissza Magyarországra, az elmúlt időszakban táncosként dolgozott egy amerikai luxushajón. Gyuri a jövőjét itthon képzeli el, bízva abban, hogy több lehetőség is megtalálja majd a közeljövőben.

Hosszú hónapok után arról is vallott, hogy sikerült-e lezárnia Stana Alexandrával való kapcsolatát.

Válása után szerelmi életéről vallott őszintén Köcse György Forrás: TV2

"Már amikor tavaly elindultam itthonról, el tudtam engedni mindent. Utána még a gyakorlati dolgok miatt váltottunk néhány üzenetet az exnejemmel, és azt gondolom nagyon kulturált módon, szépen le tudtuk zárni kettőnk történetét.

Jelenleg egyedülálló vagyok, és most a munkára szeretnék koncentrálni, de nyitott vagyok egy kapcsolatra, bár nem keresem görcsösen. A válásom pedig nem tántorított el sem attól, hogy esetleg, ha megtalálom az igazit, ne nősüljek meg ismét. Továbbra is hiszek a házasságban.

Klasszikus neveltetést kaptam a szüleimtől, és én is azt vallom, hogy ha valaki úgy érzi, a másikkal minden egyezik és kiegészítik egymást, akkor igenis kell közös célokat kitűzni, ami közé tartozik a házasság is" - nyilatkozta a Blikknek Gyuri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.