Zámbó Krisztián bánja, hogy az ominózus szilveszteri estén hiába kérlelte Jimmy, nem maradt vele

Zámbó Jimmy sorozat szilveszter emlék tragédia Zámbó Krisztián A király
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Zámbó Jimmyről készült sorozat a néhai énekes családjának nem tetszik, nem nézik, kivéve Zámbó Krisztiánt, aki követi az apja életéről szóló sorozatot, melynek utolsó részén sírt. 

Instagram oldalán osztotta meg azt a filmjelenetet, ami a valóságban számára az utolsó alkalom volt, amikor édesapját élve láthatta.

Szilveszter este Krisztián hazaugrott, de már ment is volna tovább, várták a barátai. Noha édesapja szerette volna, ha kettesben töltik a szilvesztert, ő nem akart maradni. Még ivott egyet Jimmyvel, aki egy nyaklánccal is megajándékozta őt, aztán ment bulizni a társaival. Mire legközelebb találkozhattak volna, édesapja már nem élt.

"Úr isten folyamatosan sírok erre az emlékére.. itt van előttem az egész 22 év után is. Apu és én itt és így láttuk egymást utoljára. Bárcsak maradtam volna otthon" - írta a megosztott jelenethez Zámbó Krisztián.

Követői kommentben vigasztalták őt és elmondták, hogy bizony ők is zokogtak a sorozat utolsó epizódján, Krisztián pedig biztosította követőit arról, hogy az akkor kapott nyakláncot a mai napig őrzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.