Végrehajtót küldött az éber kómában fekvő Katalinra volt férje

Forrás: Origo -
agydaganat műtét implantátum éber kóma rokontartás végrehajtó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Katalin 9 éve, egy jóindulatú agydaganatot eltávolító műtét után esett éber kómába, melyet családja szerint egy kórházban elkapott vírus okozott. Ebben a helyzetben látogatta meg a beteg nőt és az őt ápoló édesanyát karácsony előtt a végrehajtó, akit a volt férj küldött rájuk. 

Katalin néhány hónapja magához tért és reagál az őt gondozó édesanyja hangjára, próbál visszajelezni neki, ám a gyógyulás, ha egyáltalán valaha megtörténik, még nagyon távoli cél. Ám a beteg anya exét, ez úgy tűnik, nem hatja meg.

Varga Katalin a betegsége előtt Forrás: Origo

A férfi, miután Katalin beteg lett, magához vette közös gyermekeiket, édesanyjuktól eltiltotta őket, ugyanakkor gyerektartást követelt a magatehetetlen asszonytól, majd az ő utána ápolási díjat kapó volt anyósától. Nem elég, hogy korábban beperelte emiatt a családot, ezúttal végrehajtót is küldött rájuk, aki karácsonyi meglepetésként kopogtatott az ajtajukon.

Katalin édesanyja, Kistaj Éva a Blikknek elmondta, hogy egyedül gondoskodik a lányáról, nem tud fizetni, ezért volt veje végrehajtást indított ellene:

"Köpni-nyelni nem tudtam, amikor karácsony előtt egy végrehajtó kopogtatott az ajtónkon, hogy behajtson 600 ezer forintot a volt vejemnek. Próbálkozott mindennel, de mivel semmi nincs a nevünkön, üres kézzel kellett távoznia. A házunk a fiam tulajdona, aki az édesapjától örökölte" – magyarázta az okkal feldúlt anya, aki tudja, hogy az ápolási díjból nem vonhatnak tőle semmit, de azzal is tisztában van, hogy amikor már a nyugdíját kapja helyette - bár saját maga úgy gondolja, talán meg sem éli ennyi stressz mellett a nyugdíjas kort -, abból már végrehajtható lesz a követelés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.