Napi horoszkóp 2023. február 5.: a Mérleg békét hoz, az Oroszlán formában van

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap az Oroszlán teliholddal lezárul egy periódus, és megkezdünk egy újat. Napi horoszkóp köbvetkezik február 5-re.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Ma végre felhagysz a morgolódó magatartással, és végre derűsebb szemmel nézed a környezetedet. Így, hogy a lelkedet kissé megnyugodni érzed, már nem aggasztanak az utóbbi idők változásai. Végre látod már a jót is.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Ma fontos, hogy tartsd magad a megbeszélt időkhöz, és lehetőleg mindig inkább egy kicsit korábban indulj el, semmint, hogy elkéss. Ez még akkor is így van, ha csak egy baráti találkozóról van szó. Ha pedig randiról, akkor főleg!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Ne a szokásos gondolataidon rágódj folyton! Ezzel szinte bezárod magad egy önkéntes rabságba. Szakadj ki a megszokott környezetedből, sétálj, keresd a természetet, nyisd ki a szívedet! Inkább a belső sugallataidra hallgass.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Furcsa viselkedéseddel gyanút keltesz a másikban. Pedig lehet, hogy éppen az ő számára készítesz elő valamilyen kellemes meglepetést. Ám, ha nem akarod, hogy nyomozzon utánad, inkább, legalább részben fedd fel előtte a titkaidat!

Forrás: Shutterstock

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Tele vagy életkedvvel, tetterővel és segítőkészséggel, hiszen ma este telihold lesz az Oroszlánban. Sajnos azonban ma erre senki nem tart igényt. Ha nem akarod, hogy az a sok energia szinte szétfeszítsen, foglald el magad valamilyen fizikai tevékenységgel!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Nem kellene otthon is úgy viselkedned, mintha egy őrmester lennél! Ha folyton parancsokat osztogatsz és megsértődsz, ha a családtagjaid nem az elvárásaidnak megfelelően viselkednek, akkor te robbantod ki a veszekedést vasárnap.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.