Így kaphatsz mindig friss sültkrumplit a Mekiben

Forrás: NurPhoto via AFP/Artur Widak/NurPhoto/Artur Widak -
McDonald's Tiktok titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogyan kaphatunk minden alkalommal friss sültkrumplit a Mekiben, és az is, hogy miért tűnik úgy annyiszor, hogy elromlott a shake-gép.

Azok, akik mindenképp el akarják kerülni, hogy állott krumplit kapjanak a McDonald's-ban, általában só nélkül kérik, hogy így kijátsszák a rendszert. Most azonban kiderült, hogy van ennél jóval egyszerűbb trükk is: csak mondd, hogy friss krumplit szeretnél, és amúgy is, tízből kilenc krumpli frissen kerül a vásárló elé - állítja a TikTokon Dessy Joseph, egy korábbi alkalmazott, aki hozzátette, hogy nagyon bosszantónak gondolja, amikor valaki csak azért kéri só nélkül a krumplit, mert azt gondolja, hogy akkor frissebb adagot fog kapni.

Arról is beszélt, hogy a shake- és fagyigépek sokszor vannak üzemen kívül, de nem azért, mert elromlottak volna, hanem csak nem akarják kicserélni a shake-mixek nehéz zacskóit.

Bár erre egy kommentelő azt válaszolta, hogy ez nem így van, hanem akkor szoktak üzemen kívül lenni a gépek, amikor tisztítási folyamaton estek át.

@jodessy#McDonalds#secretsotmcdonalds#fastfoodsecrets#mcdonaldsconfessions♬ ryebreadlol...Hannah Montana transitions - ryan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.