Zámbó Krisztián: "Hirtelen felindulásból írtam ki, hogy nem vagyunk együtt"

Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián -
párkapcsolat Takács Zsuzsi Zámbó Krisztián szakítás kapcsolat Takács Zsuzsika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisztián és szerelme, Zsuzsi már tíz éve vannak együtt. A kapcsolatuk igazi se veled-se nélküled viszony, a legnagyobb mélypontot azonban tavaly érte el a pár, de sikeresen kimásztak a gödörből. Valami azonban történhetett, ugyanis Krisztián tegnap reggel szakításáról írt a közösségi oldalán.

Az utóbbi időben többször is szóba került, hogy az esküvőt és a családalapítást tervezi a pár, ezért is érte a rajongókat meglepetésként a szakítás híre. Krisztián nem sokkal a poszt után visszakozott és a Blikk kérdésére elárulta, hogy meggondolatlanul cselekedett.

– mesélte a Blikknek Zámbó Krisztián, aki bevallotta, hogy nagyon megviselte az a felhajtás, ami az édesapjáról szóló sorozat, A Király kapcsán kialakult az elmúlt hónapokban.

Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián

"A halálának az évfordulója is most volt, ez újra feltépte a régi sebeket. Sajnos, jókora túlsúlyt is összeszedtem az elmúlt időszakban, és ez már annyira zavar, hogy szinte depressziós vagyok tőle. Ott van még az is, hogy 43 éves vagyok, és szeretnék már egy boldog, saját családot. Ez így együtt most sok nekem, még aludni is képtelen vagyok..."

Krisztián már korábban is került hasonlóan nehéz helyzetbe, akkor szakember segítségével lett úrrá a problémákon, a depresszión és az alkoholgondokon, de sikeresen legyőzte a démonjait.

– zárta a beszélgetést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.