"Prosztónak van beállítva" - ez nem tetszik Zámbó Krisztiánnak az apjáról készült sorozatban

Forrás: TV2 -
Zámbó Jimmy sorozat Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy - aki az egyik legsikeresebb hazai előadó volt - ma lenne 65 éves. Fia, Zámbó Krisztián elárulta, annak idején hogyan töltötték a születésnapokat, valamint arról is beszélt, pontosan miért nem tetszik neki az apja életéről készült sorozat.

Zámbó Jimmy az egyik legnagyobb hazai sztár volt, tagikus és hirtelen halála megrázta az egész országot. Ma lenne 65 éves. Fia, Zámbó Krisztián elmondta, hogyan töltötték annak idején a születésnapjait.

Zámbó Krisztián kifejtette a véleményét a sorozatról Forrás: TV2

"Már édesapám születésnapja előtt egy héttel azt terveztük, milyen tortával lepjük meg őt. Mindenki a saját zsebpénzéből vett neki valamilyen apróságot, a legkisebb pedig rajzolt neki valamit. Emlékszem, hogy ezek mindig nagyon családias, meghitt hangulatban teltek. Az esetek többségében felküldtük őt az emeletre, meggyújtottuk a gyertyát a tortán, szóltunk neki, hogy jöjjön le, majd elénekeltük neki a Boldog születésnapot! című dalt. Ilyenkor nagyon elérzékenyült, amire a mai napig emlékszem" - mondta a Blikknek Krisztián, aki arról is beszélt, mi nem tetszik neki az apjáról készült sorozatban.

"A rendező, Kovács Dániel kiváló munkát végzett. A filmben sok a fikció, de ezzel mindannyian tisztában voltunk. Ez kell a népnek, hogy lássanak tragédiát, drámát, őrültségeket. Amit viszont kiemelnék, hogy – a látottakkal ellentétben – édesapám sokkal karizmatikusabb, sokkal sármosabb és kulturáltabb ember volt. Kicsit prosztónak van beállítva, de valójában nem volt ilyen. Sokkal jobban öltözködött, és nem ivott annyit. Megválogatta az emberek társaságát, és nem beszélt ilyen csúnyán. Nekem a 7. rész tetszett a legjobban, ami az apa-fia kapcsolatot mutatja be, sírtam is rajta. Büszke vagyok arra, hogy édesapámról egy minőségi sorozat készült" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.