Szekrénybe zárva rejtegettek egy terhes tinilányt

Forrás: Shutterstock -
terhesség tinédzser bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 14 éves tinédzser több mint egy évvel ezelőtt eltűnt a nevelőszülei otthonából Michigan-ben. Azonban a napokban egy lakossági bejelentés alapján a hatóságok a lány keresésére indultak, s végül egy ruhásszekrénybe zárva, áldott állapotban találták meg őt.

A társasház lakói azt állították, nem tudtak arról, hogy a lány a szekrényben van, ráadásul kezdetben be sem engedték a rendőröket, akiknek ezért házkutatási paranccsal kellett visszatérniük.

Az eltűnt tinit a ház folyosóján lévő szekrényben találták meg, mindössze néhány méterre egy szobától, ahol két férfi tévézett.

– nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A tinilány azt kérte, vigyék őt az édesapjához, jelenleg is nála tartózkodik. Korábban az édesanyja volt a gondviselője, de ő elveszítette a felügyeleti jogot. A fiatalt már többször elvitték nevelőszüleitől, akik egyik lakásból a másikba költöztek, hogy elkerüljék a hatóságokat. A tinédzser valószínűleg ebben a hektikus időszakban esett teherbe – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.