A horoszkóp sötét oldala: ezeket a bűnöket követnék el az egyes csillagjegyek 2. rész

gyilkosság csillagjegy horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegynek megvan a sötét oldala, csak az a kérdés, hogy előbújik-e valaha. Figyelem, az itt leírtakat nem kell véresen komolyan venni!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Már szinte megszállottan akar jó benyomást kelteni, túlságosan is érdekli, hogy mások mit gondolnak róla. A szemedbe mosolyog, de a hátad mögött már a megölésedet tervezi. Ő az egyik legsötétebb csillagjegy.

A legvalószínűbb bűntett, amit elkövet a zsarolás és pénzmosás, de a sorozatosan elkövetett gyilkosságoktól sem riad vissza.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Csak akkor húzz ujjat a Skorpióval, ha felkészültél a bosszújára, mert ha valami, az teljesen biztos, hogy simán bosszút áll bárkin, akiről úgy gondolja, megérdemli. Ha nem kedvelnek, szíves örömest teszik pokollá az életedet. Nagyon jól kémkednek mások után, és a legszadistább csillagjegynek tartják. Ravaszok és agresszívak.

A legvalószínűbb, amit elkövet, hogy felhívja az exét a háza előtt, majd nem szól bele a telefonba, csak azt lehet hallani, ahogy levegőt vesz. De ellophat háziállatokat is, vagy kisnyuszikat főz meg.

Nyilas (novermber 22. - december 21.)

A Nyilasok könnyen elunják magukat, ezért mindig keresik a következő új és izgalmasnak ígérkező kalandot. Nem túl tapintatosak, azonnal kimondják, a véleményüket. Gyakran nem jutnak eszükbe önálló gondolatot, ezért szivacsként szívják magukba a másokét, majd saját véleményként adják tovább. Nagyon hidegek, és nem igazán törődnek senkivel és semmivel magukon kívül.

A nyilasok hidegek, és nem igazán törődnek senkivel és semmivel magukon kívül Forrás: Shutterstock/Shift Drive

A legvalószínűbb bűn, amit elkövet, hogy egyszerre több házastársa is van, anélkül, hogy tudnának egymásról. Emellett ott van a csalás, de akár az is, hogy rendőrnek adja ki magát. A gyilkolás sem áll távol tőle, de ezt inkább csak azért tenné, hogy a szerelme kedvében járjon.

Bak (december 22. - január 19.)

A leggonoszabb csillagjegy: mindenképp nála van az irányítás, és sosem bízik senkiben, még a házastársában sem. Bárkit kihasznál, hogy saját magának jó legyen, és állandóan versenyez. Népszerűnek tűnik, de a bizalmatlansága miatt valójában nincsenek barátai. Ha átvered vagy elhanyagolod, arról fog álmodozni, hogy hogyan végez veled.

Bűnei: az ellenségei sírján alszik, vagy féltékenységből végez egy nála sikeresebbnek tűnő kollégájával.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

A Vízöntők azt hiszik, hogy mindent tudnak. Módszeresek és alaposak, de annyira a saját fejükben élnek, hogy ezt talán csak ők beszélik be maguknak. Persze tényleg nagyon okosak, karizmatikusak, bájosak és manipulatívak. Tipikusan azok a dolgozók például, akik megjelennek a munkahelyükön, majd egész nap a Facebookot görgetik, és szeretik megszegni a szabályokat.

A legvalószínűbb bűntett, amit a Vízöntők elkövetnek, hogy készítenek egy szexvideót, majd nyilvánossá teszik a másik fél beleegyezése nélkül. Vagy bosszúból meggyilkolja egy barátját, esetleg családtagját. Talán számítógépeket hackel meg vagy kirabol egy bankot.

Halak (február 29. - március 20.)

A Halak sokszor elveszett, mivel egyszerűen nem tudja, mit akar csinálni. Kedvesnek és zárkózottnak tűnik, de van egy sötét oldala, komoly indulatokkal, amit csak nagyon ritkán mutat meg.

A legvalószínűbb bűntett, amit elkövet, hogy valakinek drogot csempész az italába, megöl valakit a pillanat hevében, vagy féltékenységből öli meg az egyik barátját.

Ha kíváncsi vagy az első hat csillagjegyre, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.