A horoszkóp sötét oldala: ezeket a bűnöket követnék el az egyes csillagjegyek 1. rész

gyilkosság csillagjegy horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegynek megvan a sötét oldala, csak az a kérdés, hogy előbújik-e valaha. Figyelem, az itt leírtakat nem kell véresen komolyan venni!

Kos (március 21 - április 19.)

A Kos csillagjegyű emberek a legimpulzívabbak, és van egy sötét oldaluk, amit csak ritkán mutatnak meg másoknak. Lehetnek lusták, önelégültek, mindig csak magukra gondolnak és vágynak a hatalomra. Fájdalmasan makacsok, és nem bírják elviselni, ha valaki megmondja nekik, mit tegyenek.

A legvalószínűbb bűntett, amit elkövetnek, hogy elásnak egy holttestet valaki más kertjében, elmennek bérgyilkosnak vagy bosszúból ölnek.

Bika (április 20 - május 20.)

A Bikák okosak, makacsok és birtoklók, emellett mohók és anyagiasak is, és igazán soha nem engedik el a volt párkapcsolataikat. Gyakran akár évtizedekkel a szakítás után is felbukkannak a semmiből.

A legvalószínűbb bűntett, amit elkövetnek, hogy gyógyszert lopnak a fürdőszobai szekrényből, és eladják a barátaiknak. De nem áll távol tőlük a pénzmosás, az internetes kalózkodás, a bosszúból vagy anyagi haszonszerzésből elkövetett gyilkolás sem.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az Ikreknek nehézséget okoz az elköteleződés, könnyen elcsavarja a fejét valami újabb és fényesebb. Szorongó típus, sekély, de alkalmazkodik az új helyzetekhez. Hiányzik belőlük az együttérzés és arrogánsak. Törtetők és úgy hazudnak, mint a vízfolyás.

A legvalószínűbb bűntett, amit elkövetnek, hogy lefekszenek a legjobb barátoddal vagy az exeddel. Emellett előkelő helyen szerepel náluk a csalás és a lopás, de ha fel kell áldozniuk valakit azért, hogy ők meneküljenek, azt is megteszik.

Rák (június 22. - július 22.)

A rákok szeszélyesek, az otthon és a szerelem megszállottjai. Könnyen megsértődnek a legkisebb apróságokon is, és talán ez a csillagjegy a leghajlamosabb a mentális zavarokra. A múltban élnek, hirtelen haragúak, és simán kémkednek az exeik után.

kapcsolat, hazugság Forrás: Shutterstock/Nokwan007

A legvalószínűbb bűntett, amit elkövetnek, hogy megölnek álmodban, és balesetnek tüntetik fel, de gyilkolhatnak szenvedélyből vagy a pillanat hevében is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Egy igazi Oroszlán sosem megy el úgy egy tükör előtt, hogy ne gyönyörködne magában egy sort. Szenvedélyes, heves, temperamentumos, és bármit megtesz a hírnévért és/vagy a vagyonért. Néha kisebbségi komplexusa van, néha pedig úgy viselkedik, mint egy elkényeztetett kölyök.

A legvalószínűbb bűn, amit elkövet, hogy szexel az első randin, és szándékosan herpeszt ad át a másiknak, de simán gyilkol a hírnévért, lop pénzt a munkából, vagy öli meg a főnökét.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A Szűzek perfekcionisták és nagyon jók a részletekben, ami tökéletes sorozatgyilkossá teszi őket. Bárkiben meglátják a hibát, és simán közlik is az illetővel. Sokaknak vannak titkos szexuális fétiseik, kíváncsiak és mindig ártatlannak vallják magukat, bármit is tettek.

Legvalószínűbb, amit elkövet, hogy első randin, ittasan egy sikátorban szexel egy első randin, de a számítógépek meghackelésétől sem riad vissza, sem attól, hogy sorozatgyilkos legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.