Innen tudhatod, hogy a Vízöntő végzett veled

Forrás: Shutterstock/Prostock-Studio -
párkapcsolat horoszkóp magazin Vízöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy érzed, kezdtek elhidegülni egymástól a Vízöntő partnereddel? Természetes, ha azt szeretnéd, hogy jól működjenek köztetek a dolgok: azonban előfordul, amikor az érzések már olyan szinten megváltoznak, hogy semmit sem lehet tenni a kapcsolat megmentéséért.

Minden párkapcsolatnak vannak hullámvölgyei, ám van, amikor eljön az a pont, ahonnan már nincs visszaút, hiába minden erőfeszítés. Ha kilátástalannak érzed a helyzetet a Vízöntő partnered mellett, érdemes megvizsgálni a csillagjegy jellemzőit, hogy lásd, hányadán álltok.

A Vízöntő nem feltétlenül egy érzelmes ember, nehezen fejezi ki, mi van benne, így könnyen félre lehet érteni a jeleket, amiket küld. Nem nyílik meg könnyen, ezért úgy érezheted, elhidegült tőled, de ez sokszor csak a személyisége természetes velejárója.

A Vízöntő férfi intelligens, mindig keresi az újabb impulzusokat, a mentális és intellektuális ösztönzést, főleg a partnerétől. Ha úgy érzi, ezt nem kapja meg, könnyen elunja magát a párkapcsolatban. Emellett fontos számára, hogy úgy fogadja el a partnere, ahogy van. Azt már megszokta, hogy mások furcsának vagy különcnek tartják, és el is fogadja, hogy van, aki nem érti, de nem hajlandó kompromisszumot kötni. Ha nem érzi a feltétlen elfogadást, kimenekül a kapcsolatból.

Azonban még ezzel együtt is vannak olyan jelek, amelyek egy az egyben arra utalnak, hogy a Vízöntő pasi már fél lábbal kint van a kapcsolatból. Ha korán észreveszed a jeleket, még van esély a kapcsolat megmentésére, de ha sokáig halogatod, valószínűleg idővel el fogtok búcsúzni egymástól.

Szívesebben beszél másokkal

Ne felejtsd, a Vízöntő intelligens, akinek szüksége van arra, hogy folyamatosan dolgoztassa az agyát és impulzusok érjék. Ha ez veled nem lehetséges, talál mást, akivel beszélgethet.

Elveszíti az érdeklődését irányodba

Nem tesz fel kérdéseket, nem érdeklődik a napodról, és egyáltalán, semmilyen erőfeszítést nem tesz annak érdekében, hogy beszélgetést kezdeményezzen veled.

Elveszíti az érdeklődését irányodba Forrás: Shutterstock/Prostock-Studio

Nem tervez veled

Mivel úgy érzi, a kapcsolatotok halálra van ítélve, nem fogja abba fektetni az energiáját, hogy egy eleve nem működő kapcsolatban olyan terveket szövögessen, amelyekről tudja, hogy sosem fognak megvalósulni.

Belemegy parttalan veszekedésekbe

A Vízöntő nagyon nyugodt és összeszedett, de ettől még nem lesz immunis a frusztrációra. Ha feszültnek érzi magát a párkapcsolatban, eleinte igyekszik elnyomni magában, de ez csak oda fog kifutni, hogy idővel robban, és akár konkrét ok nélkül is összeveszik veled.

De ne aggódj

Bár ezek komoly intő jelek, korántsem biztos, hogy azonnal el kell engedni a Vízöntővel való párkapcsolatot. Ha mindketten hajlandóak vagytok őszintén kommunikálni, kompromisszumokat kötni és fejlődni egymásért, minden problémát meg lehet oldani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.