Ezt válaszolta Dárdai Blanka a kérdésre: együtt van-e L.L. Juniorral

Forrás: Dárdai Blanka/Instagram -
Dominika Dárdai Blanka L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dominikán vállat munkát L.L. Junior, így felröppentek a hírek, hogy már nincs együtt fiatal kedvesével, Dárdai Blankával. Az énekesnő nem nyilatkozott a témában, azt se árulta el, párja után utazik-e Dominikára. 

"Nem szeretnék nyilatkozni a magánéletemről, bár ezt mindenki megkérdezi. Maradjunk annyiban, hogy most itt vagyok. Nem mondok semmi mást" – nyilatkozta a Blikknek Blanka a Magyar Máltai Szeretetszolgálat humanitárius rendezvényén.

Forrás: Dárdai Blanka/Instagram

A kapcsolatukat firtató a kérdésre egyébként még február elején L.L. Junior sem választolt egyértelműen, arről azonban szívesen nyilatkozott, hogy miért utazik Dominikára és meddig marad kint.

A zenész mindeközben válik feleségétől Körtvélyessy Kingától. A perben nem csak a vagyonmegosztás problémás, de a közös gyermekük felügyeletéért is küzdenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.