Dobozba teszi a gyerekeit, úgy takarít egy fiatal anya - módszere nem aratott osztatlan sikert

kritika zsírkréta takarítás család Tiktok anya szabadidő kartondoboz gyereknevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elfoglalt kétgyermekes anyukát össztűz alá vették a felhasználük, miután TikTok-videójából kiderült, hogy amíg takarítja a lakást, a gyerekeit egy kartondobozba rakja, és engedi nekik, hogy zsírkrétával összerajzolják a doboz falát. 

Nem aratott módszerével osztatlan sikert Gabrielle Dunn, bár vannak, akik szerint zseniális a módszere, sokan inkább lustának tartják, és figyelmeztetik, hogy majd, ha a gyerekei kitörnek a dobozból és a falakat firkálják, nem ők lesznek a hibásak, hanem az édesanyjuk.

@mrs.gabidunn#stitch with @abbyfranco6 PURE GENIUS. Glad we hadn’t broken the box down yet!! #toddlermom#babysitter#nanny#mom#momlife#momsoftiktok#cleantok#toddlerhack#parentingtips#parenthack♬ Gangsta's Paradise (feat. L.V.) - Coolio

A fiatal anya bevallotta, hogy egy másik TikTokertől, Abby Francótól vette át az ötletet, aki azzal dicsekedett, hogy a kartondobozos módszer minden alkalommal „30 perc takarítási időt" adott neki.

Nem mindenki fanyalgott a videó láttán, volt, aki azt javasolta, legközelebb valami régcsálnivalót is tegyen a dobozba, és nézze meg, így mennyivel több ideje lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.