Elege van a sikítozó gyerekekből, ezért gyerekmentes övezetet alakítana ki a népszerű TikToker

sikítozás hangoskodás gyerekmentes Tiktok gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű ausztrál TikToker azzal az ötlettel áll elő, miután betelt nála a pohár a folyton hangoskodó gyerekek miatt, hogy kellene a városba egy olyan kerület, ahonnan ki vannak tiltva a gyerekek.

„Elegem van abból, hogy elmegyek ide-oda, és mindenhol sikító gyerekek vannak" – kezdte a nő, hozzátéve, hogy a hangoskodó, neveletlen kölykök miatt annyira betelt nála a pohár, hogy örülne, ha léteznének olyan városrészek, ahova nem tehetik be a lábukat gyerekek.

Azután fogalmazódott meg benne ez a gondolat, amikor már az uszodát sem tudta rendesen használni, mivel a kicsik a gyerekmedence helyett az úszósávban ugráltak a vízbe.

„És ez oké, mert mindenhol megengedik nekik. Úgy érzem, az olyan ördögi embereknek, mint én, akik utálják a gyerekeket, lehetne egy saját külvárosi részünk, ahol zavartalanul és csendben ellehetnénk"

- mondta a videóban az ausztrál lány, akinek a szavai eléggé megosztották a TikTok népét. Volt, aki abszolút egyetértett vele, mások viszont azt tanácsolták neki, költözzön nyugdíjasotthonba, vagy olyan földrészre, mint az Antarktisz, ahol biztosan nyugalom van - szúrta ki a 24.

@soybabie__ I know im evil but theyre SO loud please i want peace and quiet are there adults only pools in melbourne?? #fyp#kidfree#childfree♬ original sound - Baby Soja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.