Napi horoszkóp 2023. február 25.: a Bika döntés előtt áll, a Mérlegnek taktikáznia kell

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati nap sok szenvedélyt és vidámságot tartogat. Ne üljünk a négy fal között, menjünk a természetbe, kirándulni, vagy egy kicsit társaságba, barátok közé.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Szombaton talán magányosnak érzed magad, és ez még akkor is így lehet, ha egyébként rengeteg ember vesz körül. Pedig nincs okod a bánkódásra. A Vénusz is a jegyedben jár, és sok szerencsét jelez neked. Szóval élj a lehetőséggel és közeledj a többiek felé. Nyisd meg a szívedet!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Végre döntened kellene egy érzelmi természetű ügyben, de most már hosszabb ideje csak halogatod ezt a döntést. Legalább beszélj róla valakivel, mert néha a magadba fojtásnál még az is jobb, ha kiabálsz. A megoldatlan probléma előbb-utóbb betegség formájában ölt testet. Te ezt pontosan tudod, szóval ne várd meg!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Talán új partnert, vagy csak emberi kapcsolatokat keresel, s szerencsére erre szombaton bőven adódik alkalom. Persze, csak akkor, ha kimozdulsz a négy fal közül. Legyél ugyanakkor óvatos! Sokféle emberrel találkozhatsz ma, de közülük nem feltétlenül a legvonzóbb jelenti számodra a legnagyobb biztonságot..

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Szombaton a szerelem kerül a középpontba. A napi horoszkóp szerint az érzelmi életed ugyanis magas hőfokra emelkedhet, amit annak is köszönhetsz, hogy képes voltál változtatni a megrögzött szokásaidon. Például a gyanakvásodon... Rájössz arra is, hogy a régi csalódás már a múlté.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Szombaton különösen romantikus hangulatba kerülsz, és a szokottnál is nagyvonalúbban viselkedhetsz. Jól teszed, mert amit ma a szeretteidért teszel, minden szempontból megtérül. Nem anyagi formában persze, hanem annál sokkal tartósabb lehetőségben: a szeretetben.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Résen kell lenned szombaton, mert valaki rossz tanácsot adhat neked. Szerencsére benned megvan a kellő mérték, és el tudod dönteni, hogy elfogadod-e a javaslatot, vagy sem. Részben talán igaza van az illetőnek, de a megoldás mégsem helyes. Bízz inkább a saját megérzéseidben - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.