Ez a csodaszép hölgy Brendan Fraser új barátnője - Fotók

Forrás: NurPhoto via AFP/Luca Carlino/NurPhoto/Luca Carlino -
párkapcsolat Brendan Fraser szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú hiátus után újra berobbant színész legújabb filmjéről, A bálnáról ódákat zengenek a kritikusok, jelenleg többszörös Oscar-jelöltként vár a jól megérdemelt aranyszobrocskákra. A közönséget azonban nemcsak Fraser szakmai teljesítménye, hanem újdonsült párkapcsolata is lázban tartja.

Brendan Fraser és a profi sminkesként dolgozó Jeanne Moore hosszú ideig titokban tartották kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Az emberek azonban nagyon kíváncsiak a nőre, aki végre boldoggá tette a kétezres évek egyik legismertebb szívtipróját.

Brendan Fraser Forrás: NurPhoto via AFP/Luca Carlino/NurPhoto/Luca Carlino

A pár először a 2022-es Velencei Filmfesztiválon mutatkozott együtt a vörös szőnyegen, majd a február 26-án, vasárnap este tartott SAG-díjátadón is együtt jelentek meg, ahol egy percig sem titkolták egymás iránt érzett vonzalmukat: végig kézen fogva és összebújva töltötték az estét.

Brendan Fraser korábban Afton Smith színésznővel alkotott egy párt, ám 2007-ben szakítottak. Moore az első nő, akivel a színész felvállalta kapcsolatát, mióta Aftonnal különváltak. A párról készült képeket a joy.hu oldalán tekintheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.