Virághoroszkóp - Születésnapod elárulja, milyen virág lennél

asztrológia nők virághoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A virághoroszkóp a születési dátum alapján sorolja a személyiséget az egyes virágjegyekbe, valamint tippeket ad arra vonatkozóan, hogy milyen típusú partner illik hozzád.

Napraforgó

Ha bármelyik hónap 1., 10., 19., 28. napján születtél

Rendkívül határozott, kitartó és céltudatos vagy. Az emberek gyakran észreveszik különleges, eredeti egyéniségedet, mely mindenkire pozitív hatást gyakorol. Szerelmi életedben nagyon szenvedélyes és érzéki vagy, illetve fontos számodra, hogy a kapcsolatod tele legyen izgalommal és intenzitással. Az emberek könnyen vonzódnak hozzád és érezhetik magukat vonzónak melletted.

Ki illik hozzád?

A Bazsarózsa, a Nefelejcs és az Orchidea tökéletes társad lehet.

Forrás: NurPhoto via AFP/Nicolas Economou/NurPhoto/Nicolas Economou

Bazsarózsa

Ha bármelyik hónap 2., 11., 20., 29. napján születtél

Az egyensúlyra törekvő személyiségként harmonikus és nyugodt életre vágysz, melyben fontos szerepet játszanak a baráti kapcsolataid. A békés légkör számodra az élet minden területén fontos, tehát igyekszel kerülni a konfliktusokat. Szerelmi életedben a romantika és az intimitás számít a leginkább, a szexuális vonzalom csak a harmadik helyen áll nálad.

Ki illik hozzád?

A Nefelejcs, az Orchidea, a Pipacs és a Margaréta lehet az igazi a számodra.

Tátika

Ha bármelyik hónap 3., 12., 21., 30. napján születtél

Egy kissé szórakozott, érdeklődő és impulzív személyiség vagy, aki gyorsan reagál a változásokra és a kihívásokra. Sokakat vonz a temperamentumod, szerelmi életedben pedig fontos számodra az elismerés, a flört és a változatosság, amíg végül ténylegesen elköteleződsz valaki mellett.

Ki illik hozzád?

A Pipacs, a Rózsa, esetleg egy másik Tátika lehet a neked való partner.

Nefelejcs

Ha bármelyik hónap 4., 13., 22., 31. napján születtél

Rendszerető, gyakorlatias, megbízható, szerény és kedves ember vagy. Számodra fontos, hogy megértően viszonyulj másokhoz, épp ezért gyakran fordulnak hozzád tanácsért vagy bátorításért. A környezeted többek között azért talál vonzónak, mert megbízható vagy és jól tudsz együttműködni másokkal. Bár eleinte nehezen nyílsz meg, ha ez megtörténik, teljes odaadással viszonzod a szerelmet.

Ki illik hozzád?

A Margaréta, a Bazsarózsa, a Pipacs, vagy egy másik Nefelejcs a hozzád passzoló társ.

Ha kíváncsi vagy a többi virágjegyre, olvasd el az Astronet cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.