Erre költötte a nyereményét a Sztárban sztár leszek! győztese, Kökény Dani

Forrás: Instagram/kokenydaniofficial -
nyeremény Kökény Dani Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Dani decemberben nyerte meg a Sztárban Sztár leszek! című műsort, ám egészen februárig nem kapta kézhez az őt megillető 10 milliós nyereményét. Most elárulta, mire költi a hatalmas összeget.

A fiatal tehetség - akit édesanyja egy éves korában hagyott el - nehéz anyagi körülmények között nőtt fel, ezért tartotta fontosnak, hogy a műsor megnyerése után a családjának is olyan otthont biztosítson, ami mindenkinek megfelelő.

Erre költötte a nyereményét a Sztárban sztár leszek! győztese, Kökény Dani Forrás: Instagram/kokenydaniofficial

"A családom hosszú távú lakhatását szeretném megoldani, ami már folyamatban van, de még nem szeretnék róla részletesen beszélni. Fontos, hogy támogatni tudjam őket és mindennap gondoskodjam róluk. Emellett nagy célom volt, hogy ha majd egyszer megtehetem, vegyek egy stúdiószettet, amivel itthon is tudok stúdiózgatni és dalokat írni. Ez a vágyam most megvalósult"

- mesélte a Borsnak Dani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.