Király Viktort féltik a barátai: "Belebetegszik ebbe az egészbe..."

Forrás: Király-Virág Anita Instagram -
házasság válság Király-Virág Anita Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátai szerint nagyon megviseli Király Viktort, hogy megromlott a házassága.

Pár napja még arról szóltak a hírek, hogy Király Viktorék családi utazást terveznek. Mindenki reménykedett, hogy valami elkezdődött, és a fiatal szülők újra közel kerülnek egymáshoz. Anita azonban egyedül utazott el közös kisfiukkal. A barátok aggódnak az énekesért, azt mondják, Viktort nagyon megviseli ez a helyzet.

Király Viktor és Király-Virág Anita házassága válságban van Forrás: Király-Virág Anita Instagram


„Viktor nagyon nincs jól, borzasztó rossz látni, hogy az a mindig vidám, mosolygós, viccelődős fiú teljesen maga alatt van. Nagyon megviseli ez az egész, de az is, hogy mindez nyilvánosságra került. Anitával minden erejükkel azon voltak, hogy ezt elkerüljék. Ha rajtuk múlik, soha nem derül ki, hogy gondjaik vannak. (...) A felhajtás nem tesz jót nekik. Viktor egy nagyon érzékeny ember, akinek a mindene a családja, és már-már belebetegszik ebbe az egészbe. Biztos vagyok benne, hogy amíg lát esélyt a megoldásra és a boldogságra, nem fogja feladni, hogy egyben tartsa a családját"
- mondta a Story magazinnak egy közeli barát.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.