Váratlan bejelentést tett a TV2: ezen a héten két énekes búcsúzik a Sztárban sztártól

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo -
bejelentés TV2 Lékai-Kiss Ramóna kiesés show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fokozódnak az izgalmak a Sztárban sztár című műsorban: a vasárnapi, ötödik adásban ugyanis nem egy, hanem két versenyző búcsúzik. Lékai-Kiss Ramóna szerint óriási teher van az énekeseken, akiknek a továbbjutása csak azon múlik, mennyire aktívak a nézők a szavazás terén.

„Az idei mezőny egyszerűen zseniális. Hétről hétre leesik az állunk, minden adásban történik valami plusz, amire nem számítunk, és ez nagyon jó. Ez egy igazán erős csapat, ezért is lesz különösen izgalmas a vasárnap este. A nézőkre eddig is nagyon nagy szüksége volt a versenyzőknek, de most ez még inkább igaz, hiszen nem egy, hanem két kedvencüktől is búcsúzunk. Ilyen szempontból ez egy nagyon szomorú és nehéz vasárnap leszl"

-mondta Rami, a műsor zsűritagja.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Vasárnap tehát ketten búcsúznak: a produkciók elhangzása után lezárul a szavazás, az összesített zsűripontok és nézői szavazatok alapján kiderül, ki a vasárnapi adás győztese, aki automatikusan továbbjut, illetve ki az, aki elsőként esik ki a Sztárban Sztárból.

A búcsú után elindul a második körös szavazás, amelynek végén három énekes még biztos továbbjutóként csatlakozhat a napi győzteshez. Az utolsó három helyezett közül a zsűri megment valakit, míg a két veszélyzónás versenyző sorsáról ezúttal is kizárólag a nézők döntenek; így meglesz az este második búcsúzója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.